środa, 15 kwietnia 2015

Miesiąc 8 tydzień 2

Co jedliśmy w tym tygodniu:


Poniedziałek:

śniadanie - kaszka mleczno-wielozbożowa z kawałkami jabłka
obiad - rissotto z marchewką i indykiem
podwieczorek - gruszka z grysikiem ryżowym i kawałkami gruszki

Wtorek:

śniadanie - kleik ryżowy z kawałkami gruszki
obiad - rissotto z marchewką i indykiem
podwieczorek - sok z jabłka i marchewki (lubi takie połączenie)

Środa:

śniadanie - kleik ryżowy
obiad - dynia z indykiem
podwieczorek -  utarte jabłko

Czwartek:

śniadanie - kaszka mleczno-wielozbożowa z kawałkami banana
obiad - delikatne warzywka ze słodkimi ziemniaczkami (marchew, kukurydza, słodkie ziemniaki, mąka z amarantusa, morele, rzepakowy)
podwieczorek - utarty banan

Piątek:

śniadanie - kaszka mleczno-wielozbożowa
obiad - delikatne warzywka ze słodkimi ziemniaczkami (marchew, kukurydza, słodkie ziemniaki, mąka z amarantusa, morele, rzepakowy) z połową jajka
podwieczorek - jabłko z bananami i brzoskwiniami

Sobota:

śniadanie - kleik ryżowy
obiad - łosoś z ziemniakami i marchewką
podwieczorek - gruszka

Niedziela:

śniadanie - kleik ryżowy z kawałkami banana
obiad - łosoś z ziemniakami i marchewką z połową jajka. Było mało to dostał jeszcze risotto z królikiem i brokułem
podwieczorek - starty banan

0 komentarze:

Prześlij komentarz

Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.